Mediwel termékek


ZEN fotel

Masszázsmódok az Ön igénye szerint: gyúrás, ütögetés, shiatsu, dögönyözés, simogatás.
Zéró gravitációs pózban tart a pihentető élményekért.

Megemeli a lábakat, így csökkenti a visszerek, vagy lábdaganatok kialakulásának esélyét, segíti a lábakban a vér keringését, csökkenti a testre, elsősorban a gerincre nehezedő nyomást, enyhíti az izomfeszültséget, fájdalmat és fáradtságot, segít a tüdőkapacitás növelésében, ami lehetővé teszi a mélyebb és nyugodtabb légzést, az alátámasztások révén szinte súlytalannak érezheti magát. 120 cm-es L-alakú masszázsvonal, amely a nyaktól kezdődően a vállat, gerincet, hátat, derekat, feneket és a combokat is eléri.

Scorpion PushUp, a dinamikus fekvőtámasz gép!

A fekvőtámasz a világon az egyik legjobb, legkomplexebb, leghatékonyabb gyakorlat. De a legnehezebb is. Mostanáig!

A fekvőtámasz azért páratlan, mert ez az egy gyakorlat a testünk egészének a megformázására, erősítésére képes. A felsőtestünk szinte összes izmát (az 5 fő izomcsoportot) egyszerre mozgatja meg, de a test többi izma is aktívan részt vesz a támaszhelyzetben történő munkavégzésben, a farizomtól a comb izmain át egészen a lábujjakig.

Nem véletlen, hogy a fekvőtámasz az első számú izomerősítő gyakorlat a katonai kiképzőtáborokban és akadémiákon világszerte.

A fekvőtámasz az erő, az állóképesség jelképe ősidők óta.

A fekvőtámasz formál, izmokat épít, erősíti az inakat és edzi a felsőtest tolóizmait, hogy a test alsó részével és a törzzsel összhangban dolgozzanak. Az ízületek védelmén túl fejleszti a funkcionális erőt, amelyet az edzőtermen kívül az élet számos területén alkalmazhatsz.

FLABéLOS

Mire jó a FLABéLOS?

A FLABéLOS megoldást kínál a mozgáshiány problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen; ugyanakkor hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izomösszehúzódást) generál. Miként lehetséges ez? A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izomösszehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izomösszehúzódás is létrejöhet).
Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata tehát sokkal kevésbé fárasztó; mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a FLABéLOS nagy túlsúllyal és idősebb korban is biztonsággal használható. A FLABéLOS-t NEM a mozgás HELYETT javasoljuk alkalmazni, hanem azokban az esetekben, amikor a hagyományos sportolás nem vagy nehézkesen lehetséges (pl. nagy túlsúly, rossz kondíció, ízületi problémák, túlterheltség és időhiány).

flabi

A FLABéLOS használata következtében a keringés javulása négy helyen érvényesül:

 1. az izomszövetben
 2. az ízületekben és a csontok körül
 3. a kötőszövetben
 4. a belső szervekben

Ez hozza létre a sejtszinten fokozódó anyagcserehatást. Ez a hatás viszont csak akkor jön létre, ha hosszabb távon, rendszeresen (min. heti 3-4 alkalommal) és megfelelően használjuk a FLABéLOS készüléket!

OTO CHILI

Az OTO Bodycare® legújabb fejlesztése; az OTO Chili® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de leginkább a hasra koncentrál, az eredményre pedig nem kell sokáig várni!

A lapos has titka: az OTO Chili.

A modern fitneszkészülék minden korosztálynak és minden fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni. Az OTO Chili tehát nem csak a sportolóknak jó; de bárki szép eredményt érthet el vele!

Az OTO Chilivel legjobban az alábbi izomcsoportokat mozgatjuk meg:
A hát mély izmai
Rekeszizom
Egyenes- és haránthasizom
Külső ferde hasizom
Medencefenéki izmok
Széles hátizom és nagy farizom
Combközelítő- és feszítő izmok

Sport FLABéLOS

Miben hasonlít és miben különbözik a SPORT FLABéLOS a klasszikus FLABéLOS-tól?

A SPORT FLABéLOS a FLABéLOS-hoz hasonlóan azt a gyártó által levédett vibrációs technológiát alkalmazza, amely a billenő pad keltette egyensúlyvesztés korrigálásán alapul. Az egyensúlyvesztés fázisában a központi idegrendszer működésbe lép, és az agy utasítást ad a helyzetmegtartó reflexeknek a korcgálásra, az egyensúly fenntartása pedig jelentős izommunkát eredményez.

 

A Sport FLABéLOS úgy lett tervezve; hogy azon különböző gyakorlatok elvégzésével lehet kiaknázni a legjobban a készülék képességeit.

A klasszikus FLABéLOS-szal ellentétben a SPORT FLABéLOS azonban nem rendelkezik oszloppal, sem hozzá tartozó kapaszkodóval; ezért az idősebb generációnak, valamint nagy túlsúllyal-, vagy egyensúlyi problémákkal küzdőknek egyáltalán nem ajánlott a használata!

A SPORT FLABéLOS esetében a kapaszkodót egy csuklóra helyezhető távirányító váltotta fel, amely a szabad mozgás élményét adja! Így bármikor; bármilyen testtartás során könnyedén válthatunk automatikus vagy manuális üzemmódra, gyorsabb vagy lassabb sebességre, valamint kedvünkre növelhetjük-csökkenthetjük az edzés időtartamát. Plusz tartozéka készüléknek két fitnesz gumikötél is, melyekkel fokozhatjuk az edzések hatékonyságát.

OTO Adore Foot

Az OTO Adore Foot egy olyan intelligens talpmasszírozó eszköz, amely kombinálja a reflexológia és a tradicionális kiropraktika technikáit. Rendszeres használatával felélénkíthetjük a fáradt láb izmait és ízületeit, valamint javíthatjuk a vérkeringést; megszüntethetjük a zsibbadást, a fáradtságot és a kényelmetlen cipők okozta fájdalmat.

Ideális eszköz otthoni és munkahelyi használatra egyaránt, mivel 15 perc alatt egy igazi talpmasszázs élményét nyújtja. Felfrissíti és energetizálja a fáradt, kényelmetlen cipőbe zárt, elgémberedett lábat. Az Adore Foot nem csak a lábra hat: a talp reflexológiás
pontjain keresztül az egész szervezetre jótékony, frissítő hatást gyakorol.

A készülék a magas sarkú cipőt viselő hölgyek körében a legnépszerűbb, de a hűvösebb napokon az idősebbek hideg lábainak felmelegítésére is kiválóan alkalmas. A rendszeresen sportolók, túrázók, vagy akár a táncosok erősen igénybe vett, fájó talpának karbantartására is jó szívvel ajánljuk. Az álló- vagy ülőmunkát végzők is nagy hasznát vehetik; hiszen a végtagok jó vérkeringésének fenntartása komoly kihívást jelenthet. Mindezen előnyös tulajdonságai mellett a felhasználók véleménye alapján fantasztikus érzést nyújt! Aki egyszer kipróbálja, nem akar nélküle élni!

OTO ePhysio

A készüléket a tradicionális talpreflexológia és akupunktúra elvei alapján fejlesztették ki.

Elsődleges célja a FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS:

bőrünkre (talpunkra) leadott váltakozó frekvenciájú elektromos impulzusokkal képes blokkolni a fájdalomtovábbító idegpályák működését, gátolja a fájdalominger továbbhaladását, és így fájdalommentességet okoz a testünkben. Emellett az agy természetes fájdalomcsillapító anyagának, az endorfinnak a termelődését is segíti.

1. Amikor a talpunkon használjuk: az elektromos impulzus közvetlenül az izmokban és a bőrben lévő receptorokat stimulálja, a lábban az izmok összehúzódását eredményezi, és a mélyebben fekvő kapilláris erekben is növeli a véráramlást. A vérkeringés fokozása révén a gyulladt területek sokkal inkább képessé válnak a gyógyulásra.

2. A készülék nemcsak a talpunkon keresztül képes gyógyítóan stimulálni, de jótékony hatása a rákapcsolt elektróda-párnák (“tappancsok”) segítségével testünk bármely fájó, gyulladásban lévő részére kiterjeszthető.

Az OTO ePhysio képes stimulálni:

 • A reflex zónákat
 • Az akupresszúrás pontokat
 • Mélyizmokat és a kapilláris ereket
 • Segíti a relaxációt
 • Jobb vérkeringést eredményez
 • Növeli testünk természetes gyógyító erejét

OTO Electro Therapad

Kinek és milyen céllal ajánljuk?

 • A váll, a láb és a talp fájdalommal járó kellemetlen vagy krónikus tüneteinek kezelésére
 • A teljes test gyulladásos panaszainak enyhítésére visszérrel
 • Ekcémával vagy köszvénnyel küzdőknek a tünetek csökkentésére (azoknak is; akiknek a hagyományos kézi masszázs nem engedélyezett)
 • Mélyizom stimuláció céljából és a vénás visszaáramlás segítésére
 • Izomerősítés céljából
 • Zsírégetésre, alakformálásra, a jelentős helyi zsírlerakódások ellen a szép testkontúrért
 • Duzzadt, bedagadt láb érzet csökkentésére, mert a stimulációtól fokozódó vérkeringés hatására a vér elszállítja a feleslegesen pangó vizet
 • Idősebbeknek mozgékonyság, mobilitás fokozására
 • Sportolóknak tréningek utáni rehabilitációra
 • Izom- és ízületi sérülések kezelésére és az izomláz csillapítására
 • Arcüreg-gyulladásos panaszok csökkentésére
 • Teniszkönyök ellen
 • Cukorbetegséggel élőknek a vérkeringés javítására; mert a gép a talp stimulálásával a mélyizmokat is eléri és a kapillárisok szintjén képes fokozni a vérkeringést
 • Hideg láb érzet megszüntetésére; mert a gép a vérkeringés fokozása mellett melegítő funkcióval is rendelkezik
 • Gerincproblémák kiegészítő terápiájaként, derékfájás esetén csont és ízületi fájdalmak enyhítésére idegletapadások
 • Végtagzsibbadások kezelésére
 • Stroke utáni fizikoterápiás kezelés kiegészítésére
 • Amputációt követően egy lábas kezelésre; mert a készülék egy láb stimulációjára is képes (ilyen esetben a készülék talp részének felső része a pozitív, alsó része pedig a negatív pólus; azaz így is zár az áramkör)
 • Amputációt követő fantomfájdalom ellen
 • Fejfájás csillapításra, migrénes fejfájások csökkentésére
 • Alvásproblémákkal élőknek a pihentető, békés álmokért

OTO e-Shape

Az OTO e-Shape az akupunktúra és a sport tudományát ötvöző, multifunkcionális masszázskészülék. Bár elsődleges célja az emésztésjavítás és karcsúsítás, az egyedülálló technológiának és a változatos felhasználhatóságnak köszönhetően a test számos pontján képes jótékony hatást kifejteni. Egyszerre tonizál, segíti a méregtelenítést és a helyi zsírbontást, illetve ellazítja és regenerálja a fáradt izmokat. Ráadásul az adapterről és szivargyújtóról is működő eszköz bárhol és bármikor használható, a könnyű és kompakt megjelenésének köszönhetően egy átlagos kézitáskában is elfér. Egyszóval igazi jolly-joker a mindennapokban.

Az OTO e-Shape ideális mindazok számára, akik gyors és hatékony (illetve gyógyszer- és beavatkozás-mentes) megoldást keresnek testük karbantartására, legyen szó ellazulásról, stresszoldásról, fájdalomcsillapításról, nyirok- és vérkeringés-fokozásról vagy helyi zsírbontásról, karcsúsításról. Az OTO e-Shape titka a körkörös és spirális rezgésben rejlik, aminek köszönhetően a legmé
lyebb szöveteket is képes elérni és ott jótékony hatást kifejteni. A változó erősségű rezgés stimulálja a test akupresszúrás pontjait, így helyi szinten, valamint a nyirokkeringésnek köszönhetően a test egészére is hat.

 

Flabélos gyakorlatok

            

                  

 

forrás: mediwel.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás